Almeda e dashuruar ”kokë e këmbë”

Almeda mjaft aktive Modelja e njohur shqiptare, e cila është e martuar me aktorin e njohur turk, Toglahan Sayisman, Almeda Abazi është ndër femrat më të bukura shqiptare në vend dhe më gjerë, për faktin edhe që është personi i zemrës i ”Çënarit”. Bukuroshja shqiptare me ndjekësit e saj shumë shpesh ndanë momente nga jeta…

Historia Jone Episodi 29

Historia Jone Episodi 29, Historia Jone Pjesa 29, Historia Jone Epizodi 29, Seriali Historia Jone, Pj, Ep, Tvseriale, Serialeshqip, Ejashiko

Nusja Nga Stambolli Episodi 53

Nusja Nga Stambolli Episodi 53 filma me titra shqip, istanbullu gelin, istanbullu gelin ejashiko, istanbullu gelin episodi 53, istanbullu gelin epizodi 53, istanbullu gelin epizodi fundit, istanbullu gelin me perkthim shqip, istanbullu gelin perkthim shqip, istanbullu gelin perthim shqip 53, istanbullu gelin pj 53, istanbullu gelin pjesa me e re, istanbullu gelin shqip, istanbullu gelin…

Nusja Nga Stambolli Episodi 52

Nusja Nga Stambolli Episodi 52 filma me titra shqip, istanbullu gelin, istanbullu gelin ejashiko, istanbullu gelin episodi 52, istanbullu gelin epizodi 52, istanbullu gelin epizodi fundit, istanbullu gelin me perkthim shqip, istanbullu gelin perkthim shqip, istanbullu gelin perthim shqip 52, istanbullu gelin pj 52, istanbullu gelin pjesa me e re, istanbullu gelin shqip, istanbullu gelin…

Nusja Nga Stambolli Episodi 51

Nusja Nga Stambolli Episodi 51 filma me titra shqip, istanbullu gelin, istanbullu gelin ejashiko, istanbullu gelin episodi 51, istanbullu gelin epizodi 51, istanbullu gelin epizodi fundit, istanbullu gelin me perkthim shqip, istanbullu gelin perkthim shqip, istanbullu gelin perthim shqip 51, istanbullu gelin pj 51, istanbullu gelin pjesa me e re, istanbullu gelin shqip, istanbullu gelin…