Ruya – Episodi 26

ruya episodi 26, ruya pjesa 26, ruya, ender 26, episodi, ejashiko, seriale, perkthim, shqip, me fal, perla e zeze, nene, dhoma

Si ta quaj kete dashuri – Episodi 233

si ta quaj kete dashuri episodi 233, si ta quaj kete dashuri pjesa 233, dashuri, 233, pjesa, episodi, me fal, perla e zeze, ejashiko, seriale, perkthim, shqip

Rrahjet e zemres – Episodi 78

rrahjet e zemres episodi 78, rrahjet e zemres pjesa 78, rrahjet, zemres, 78, episodi, pjesa, ejashiko, seriale, perkthim, shqip, me fal

Hena e PLote – Episodi 85

hena e plote episodi 85, hena e plote pjesa 85, hena, plote, 85, me fal, perla e zeze, fate te lidhura, nene, dhoma, ejashiko, seriale, perkthim, shqip

Dashuria bardh e zi – Episodi 5

dashuria bardh e zi episodi 5, dashuria bardh e zi pjesa 5, dashuria, bardh e zi, 5, episodi, pjesa, nene, dhoma, me fal, perla e zeze, ejashiko, seriale, perkthim, shqip

Nga sonte Seriali i ri“Deti i jetës sime”

Një histori tronditëse familjare vjen në ekranin tuaj Pas përfundimit të serialit shumë të pëlqyer ”Kosem”, i cili mbrëmë përfundoi me vdekjen e sulltaneshës ”Kosem”, nga sonte fillon një nga serialet më të shikuara dhe më të pëlqyera, “Deti i jetës sime”. “Deti i jetës sime”, me kryepersonazhet  Denizën – nënë e dy fëmijëve, Alihan…

Ruya – Episodi 25

ruya episodi 25, ruya pjesa 25, ruya, 25, episodi, pjesa, me fal, perla e zeze, nene, dhoma, fate te lidhura, seriale, shqip

Flake Pasioni – Episodi 39

flake pasioni episodi 39, flake pasioni pjesa 39, flake, pasioni, 39, episodi, pjesa, me fal, perla e zeze, fate te lidhura, nene, dhoma