Do të befasoheni se sa e Bukur është nëna e vërtetë e “Hazallit”

Loading...

Alina Boz është aktorja ruso-turko që për shkak të pamjes së saj në një moshë shumë të re depërtoi shpejt në ekranin turk.

Jeta private e saj komentohet mjaft shumë në media. Në këtë aspekt nuk mund të mos komentohet nëna e Alinës, e cila iu befason me pamjen.

E re aq sa vajza e saj dhe një bionde me sy të kaltër tipike ruse, ajo është një sfiduese e denjë e aktoreve më të bukura turke.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *