Loading...

Nuk mund të besohet kurrë vera tashmë pa praninë risive që televizioni turk do të sjellë përsa i përket serialeve. Mardhënia e ngushtë që tashmë fansat e serialeve, kanë lidhur me prodhimet turke e kanë bërë të pandashme edhe informacionet nga serialet turke.

Sëfundmi, kanali i mirënjohur për serialet Star Tv në Turqi do të sjell një tjetër prodhim me aktorët më të preferuar turk, protagonist në serialet e transmetuar nga Tring. I titulluar “Perla e Zezë”, seriali do të ketë protagonist aktorët Hande Erçel, Tolgahan Sayisman dhe Berk Hakman.

Me premtimin se nuk do ndahen kurre, dashuria e Hazal dhe Kenan’it qe jetojne në nje qytezë të vogël në Egje, do të ndryshojë dhe jeta e tyre do te ndryshoj tërësisht pas ardhjes se Vural’it dhe qëllimeve te tij për të fituar Hazalin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *