Zeynep e fshin nga jeta burrin e saj

Dasma e Hazall dhe e Tuan Tunali ishte nga më të përfolurat e mediave turke. Shumë shpejt u ndalën së përfoluri çiftin pasi ata shumë rrallë u panë së bashku apo në rrjetet sociale. Me rritjen e famës Hazall më shumë u pa pranë kolegëve të famshëm të saj se sa afër burrit. Po komentimet…