Traileri i filmit “Vëllai im 2”

Published on :

Një projekt filmik që kinematografia turke solli dy vite më parë u pëlqye shumë nga të gjithë, madje edhe nga publiku shqiptar. Është ky filmi “Kardesim Benim” që në shqip do të thotë “Vëllai im” me protagonistë aktorët, Burak Ozçivit dhe Murat Boz. Meqenëse pjesa e parë e këtij filmi […]