Nuk keni për ta besuar, po ja sa vjeçare është Xhansu

Është e rrallë që në një moshë të re të kesh karrierën e siguruar. Një ndër të rrallat raste është ai aktorës turke Leyla Tanlar që në publikun shqiptar njihet me emrin Xhansu. Ka vetëm 19 vjet dhe ka arritur që ta njohin miliona njerëz, e kjo falë talentit për aktrim. Fama e saj kaloi…