Loading...

Dasma e Hazall dhe e Tuan Tunali ishte nga më të përfolurat e mediave turke.

Shumë shpejt u ndalën së përfoluri çiftin pasi ata shumë rrallë u panë së bashku apo në rrjetet sociale.

Me rritjen e famës Hazall më shumë u pa pranë kolegëve të famshëm të saj se sa afër burrit.

Po komentimet për ndarjen e këtij çifti i përforcon vetë aktorja, pasi i ka fshirë të gjitha fotot që kishte me të në Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *